About


De persoon achter Silverywaves.

Mijn naam is Carola, ik ben 25 jaar en woon mijn hele leven al in Brabant. En daar zou ik het liefst ook blijven wonen, tenzij ik de kans krijg om naar Londen te verhuizen en daar te gaan werken. In mijn vrije tijd hou ik er van om te fotograferen. Voor nu is het nog een hobby, maar het lijkt mij super om er ooit mijn baan van te mogen maken. Als ik niet bezig ben met fotograferen, kijk ik voornamelijk engelse vlogs, kijk ik series op Netflix, spreek ik af met vrienden of ga ik gezellig een dagje winkelen. Sinds dat ik zelf blog, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in beauty. En ik heb nu al een aardige verzameling oogschaduw palettes, lipsticks en nagellakken.


Over Silverywaves.

Hey! Leuk dat je een kijkje komt nemen op Silverywaves.nl, waar ik, Carola de eigenaar van ben. Op mijn blog zul je 3 a 4 x per week voornamelijk fotografie en lifestyle artikelen vinden. Af en toe zal ik ook artikelen over fashion of beauty schrijven, omdat ook deze twee onderwerpen mij steeds meer aanspreken!  Beauty en Fashion zullen alleen nooit hoofdonderwerpen worden op mijn blog. Waarom niet? Omdat er al zoveel goede beauty en fashion bloggers zijn, en je daarin dus niet snel meer uniek bent. Wel wil ik zo nu en dan aandacht besteden aan bijvoorbeeld beauty en fashion producten die ik gekocht heb of graag wil kopen. Door ze te laten zien doormiddel van een shoplog, wishlist of review.

Alles op mijn blog ontwerp en fotografeer ik zelf, zo niet dan zet ik er altijd een bron bij. Mocht je nog vragen hebben over mij of mijn blog dan mag je mij altijd mailen!