Afgelopen maand #1


Afgelopen maand..

♥ .. maakte ik een tweede Instagram account aan, zodat ik mijn fotografie foto’s apart kon plaatsen. Op dit moment is mijn feed nog niet zo vol, dit komt omdat ik nog geen tijd heb gevonden om mijn camera op pad te gaan.
♥ .. veranderde ik mijn blog lay-out. Op een paar kleine dingetjes na, ben ik tevreden met mijn nieuwe lay-out. Alleen zou ik nog graag de ‘homepagina’ aan willen passen. Dit wil ik komende maand gaan doen.
♥ .. kon ik het niet laten de bovenstaande pennenset, een gouden draadmand en een to do notitieblok van de Hema te kopen. Want die pennen en het notitieblok had ik echt nodig, oh en die draadmand natuurlijk ook! -goed excuus-
♥ .. ontdekte ik twee nieuwe blogs, readallaboutit.nl en allaboutjana.be.  Deze twee blogs zijn op dit moment mijn favoriet! Als je hun blog nog niet kent, is het zeker de moeite waard er een bezoekje aan te brengen!
♥ .. kocht ik een bosbloemen voor mijn blog mijzelf, om foto’s van te maken. Hoewel er op de verpakking stond dat ze 10 dagen mooi zouden blijven, hielden ze het bij mij nog geen 5 dagen uit. :( En dat terwijl ik zo lief voor ze was..
♥ .. mocht ik een prachtige zonnebril van Polette reviewen, hier schreef ik afgelopen maand een artikel over.
♥ .. maakte ik een fotografie bucketlist. Het leek mij namelijk leuk om een lijstje te maken met dingen die ik graag zou willen doen/bereiken op fotografie gebied. Iedere maand zal ik de lijst uitbreiden.

Wat deed, kocht of ontdekte jij afgelopen maand?

Comments

  1. says

    Wat lief dat je mijn blog genoemd hebt Carola! <3 Ik vind dit echt een leuk artikel, ook leuk voor jezelf om straks terug te lezen :) Ik vind je lay-out heel mooi geworden!

  2. says

    die bos bloemen komt mij zo bekend voor haha! Jammer genoeg kwam ik pas aan foto’s nemen toen de mooie bloemen al verwelkt waren :( Beter plannen volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *