Afgelopen maand #2

Afgelopen maand..

♥ .. kwam er geen afgelopen maand artikel online. Dit kwam doordat ik in september iets minder actief was op mijn blog en daardoor een kort blog pauze had ingelast. Eens in de zoveel tijd is een korte blog pauze best fijn!
♥ .. ging ik met mijn camera op pad, op zoek naar herfst kleuren. Van plaats dat ik herfst kleuren tegen kwam, vielen mijn ogen op deze prachtige roze bloemen. Deze week ga ik een nieuwe poging wagen de herfst vast te leggen.
♥ .. kon ik het niet laten om alvast een aantal kerst items te kopen bij de Hema en de Primark. Wat een mooie kerst items hebben ze daar! De gekochte items zal ik binnenkort doormiddel van een shoplog aan jullie laten zien.
♥ .. besloot ik mijn lay-out/logo een kleine make-over te geven. De licht blauwe kleur pasten niet meer bij de herfst. Ik moest even wennen aan deze groene kleur, maar nu vind ik het best leuk staan! Wat vinden jullie?
♥  .. kwam ik deze prachtige en totaal niet enge hertenlook van Jana tegen, die ze maakte vanwege Halloween.
♥ .. kocht ik een aantal items met gouden details bij de Hema. Sinds een tijdje ben ik weer helemaal fan van gouden items, waarschijnlijk komt dit door de tijd van het jaar. In bijna iedere winkel zijn er wel goud en zilverkleurige producten te vinden. Ook deze items zul je komende maand terug zien op mijn Instagram en blog.
♥  .. ontdekte ik de vlogs van Hans en Shifra, wat zijn hun leuk! Shifra’s blog (acupoflife) volg ik al een poosje met veel plezier, en zo nu en dan keek ik naar haar ‘diy’ video’s, maar hun vlogs had ik nog niet eerder ontdekt.

.

Wat deed, kocht of ontdekte jij afgelopen maand?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *