Wat ik afgelopen maand kocht.

Na bijna een jaar geen shoplog te hebben gemaakt, is het natuurlijk hoog tijd er weer eentje te maken, haha. In dit artikel laat ik een aantal producten zien die ik afgelopen maand kocht. Helaas kon ik niet alles op de foto zetten, zoals bijvoorbeeld mijn nieuwe mini Tangle Teezer en een zwart schoudertasje van de H&M.

.

Dit shirtje kocht ik begin deze maand bij de H&M voor 15 euro. Hij is simpel maar door de tekst ‘when life gives you lemons, make lemonade!’, geeft hij toch iets extra’s. Ik vond de tekst in ieder geval wel leuk, haha.

Toen ik op Instagram zag dat de Yoghurt Barn met een eigen kookboek kwam twijfelde ik geen moment, en besloot ik het boek te bestellen. Voor een review van dit boek kun je kijken op de blog van Marlous.

Dit leuke konijntje/haasje kwam ik vorige week tegen bij de Blokker, voor geloof ik 4 euro. Eigenlijk is hij voor Pasen, maar ik heb hem bewust gekocht als beeldje voor in een open kast.

Deze ketting kocht ik voor 4 euro bij de H&M. Ik was al een lange poos op zoek naar een minimalistisch kettinkje met een maan. Helaas is het kettinkje zelf wel vrij kort, maar ik denk dat dat gewoon een kwestie van wenen is.

 

Wat heb jij afgelopen maand gekocht?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *