April en Mei in beeld

AprilinbeeldIn de maand April..
.. Ben ik voor het eerst naar de Yoghurt Barn geweest. Wauw, wat ziet dat restaurantje er mooi uit. Als je er nog nooit geweest bent, raad ik je aan om er echt eens heen te gaan!
.. Mocht ik aanwezig zijn bij de persdag van Fuse Communication. Ik veel leuks gezien! Zoals festival jasjes van het merk Isabelli, zonnebrillen van o.a de merken Prada, Ray Ban en Dolce & Gabbana, sieraden van 4everwitheveryone en nog een hoop meer. Mocht je hier nog een artikel van willen lezen, laat dit dan in een reactie weten.
.. Ging ik samen met Mariska een dagje shoppen in Amsterdam (nadat we bij Fuse Communication langs waren geweest). In Amsterdam ging ik onder andere naar de Lush waar ik een aantal Lush bath bombs en bubble bars kocht.
.. Kocht ik nadat ik dit artikel van Mariska las, de mosaic blush van Essence (10 Miss floral coral). Want wauw wat is dat een mooie blush!
.. Maakte ik een aantal foto’s van prachtige bloesem.

In de maand Mei..
.. Kocht ik twee nieuwe lipbalms van Catrice (040 My Cherry Berry en 010 Rose & Woody), mocht je hier een apart artikel over willen lezen laat dit dan weten in een reactie.
.. Maakte ik ook deze maand weer een hoop foto’s van de prachtige bloesem!
.. Ging ik naar de nieuwe Sostrene Grene winkel in Den Bosch. Deze winkel is vanaf nu absoluut mijn favoriet. Ze verkopen zoveel leuke spulletjes!
.. Probeerde ik een beter geheel te maken van mijn Instagram feed, ik ben nog niet helemaal tevreden dus ik puzzel nog eventjes door, haha.

Wat deed jij in de maanden April en Mei?

Comments

  1. says

    Je feed is al mooi genoeg, meis! Niet zo druk om maken, hihi. En je hebt al meer volgers gekregen, ben ik superblij om! Die volgers komen er echt wel! :-) Ik vond het echt heel gezellig met jou in Amsterdam, moeten we snel weer doen maar dan een dagje Eindhoven! Lief dat je mij in je artikel noemt, vind dit heel leuk zo om te lezen!
    liefs

  2. says

    Wat heb je een mooie en schattige foto’s! Ik ben ook laatst voor het eerst naar de Yoghurt Barn geweest. Super leuk zaakje! Komt wel goed met Instagram :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *