Bloemen in de herfst

Bloemen in de herfstAfgelopen weekend ging ik met mijn camera op pad, op zoek naar herfst kleuren. Die ik helaas niet vond. Wel kwam ik een aantal mooie bloemen tegen. Waaronder deze prachtige roze bloemen, die mij een beetje aan de lente doen denken. Vandaag deel ik een aantal foto’s die ik afgelopen weekend maakte.

Heb jij al mooie herfst foto’s kunnen maken?

Comments

 1. says

  Prachtige foto’s! Die met die hommel/bij erop is erg mooi! Ik heb al wel een aantal herfst dingen gezien, ik kijk daar zo naar uit om lekker veel herfstbladeren te fotograferen of in de lucht te gooien en dan foto’s te maken!
  liefs

 2. says

  Leuke kleuren! Was het maar lente, hihi, zodat we dan opnieuw een mooie zomer konden hebben. Maar van de herfst en z’n kleuren ben ik ook wel grote fan, ik zou m’n fototoestel dit weekend ook weer eens moeten bovenhalen! Leuke blog heb je (en je logo is zo schattig!), liefs :)

 3. says

  Wat mooi zeg! Ik heb nog niet echt herfst foto’s gemaakt maar wil na mijn tentamen week wel naar een bos gaan om naar de mooie kleuren van de blaadjes te kijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *