Essence trend edition “winter glow”

Essence trend edition “winter glow”

Hoewel je bij de winter niet snel aan pastelkleur zult denken, denkt Essence daar anders over. Essence komt in januari 2017 met een nieuwe trend edition, namelijk de Essence trend edition “winter glow”. In deze collectie spelen ze met contrasten, koud tegenover warm, ijs tegenover zon, en matt tegenover glinstering.

 


Wauw wat is de deze collectie mooi! Wat mij erg aanspreekt aan deze collectie zijn de pastelkleurtjes, die je niet alleen terug ziet in de producten maar ook in de verpakkingen. Ik kan niet wachten tot ik een van deze producten kan uitproberen! Vooral de Cushion powder blush, Cushion power lipstick, Intensive care hand butter en de nail polish zou ik graag willen toevoegen aan mijn make up collectie.
.
De winter glow collectie zal vanaf januari 2017 in elke Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in elke Kruidvat in België verkrijgbaar zijn, zolang de voorraad strekt.

Wat vind jij van deze collectie? En naar welk product ben jij super benieuwd?

Comments

  1. says

    Ah nog zo lang wachten tot we deze collectie kunnen proberen! De producten zien er leuk uit en ben benieuwd naar de poederlipsticks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *