Fotografie bucketlist #2

Fotografie BucketlistAan het begin van iedere maand, deel ik vier nieuwe doelen uit mijn fotografie bucketlist. In dit artikel vertel ik in het kort waarom ik bepaalde dingen op mijn bucketlist heb staan. Zodra ik iets heb kunnen afstrepen, zal ik het resultaat met jullie delen! Vandaag laat ik deze nieuwe doelen zien. Deel 1 gemist? Hier kan je hem terug lezen.
.

Fotografie bucketlist

♦ Bergen fotograferen.

Besneeuwde bergen met een heldere blauwe lucht, bergen die grenzen aan het water, of bergen vol met bloemen. Klinkt dat niet prachtig? Dit is iets wat absoluut niet op mijn fotografie bucketlist mag ontbreken. Dat je hiervoor op reis moet, is natuurlijk nooit verkeerd, haha.

Fotografie bucketlist

♦ Een veld vol zonnebloemen fotograferen.

Na het zien van Laura’s foto’s die ze tijdens haar reis in Frankrijk maakte, lijkt het mij zo tof om ook eens een veld vol zonnebloemen te fotografen. Ergens denk ik dat het nog best moeilijk is, om zo veld perfect op de foto te krijgen zonder dat de bloemen in de verte wazig worden. (hoewel dat misschien ook wel mooi kan zijn)

Fotografie bucketlist

♦ Wit/pastelkleurige huisjes in Notting Hill (Londen) fotograferen.

De laatste tijd zie je ze overal op Instagram, foto’s van witte of pastelkleurige huisjes in Londen. Het lijkt mij zo tof om een aantal van deze huisjes te fotograferen. Stiekem lijkt het mij ook tof om daar ooit te kunnen wonen, maar dat blijft waarschijnlijk een droom, haha.

Fotografie bucketlist

♦ De maan fotograferen.

De maan fotograferen lijkt mij een van de moeilijkste dingen. In het donker fotograferen is sowieso al iets moeilijks denk ik? En hoe krijg je die maan haarscherp op de foto? Toch hoop ik dit ooit van mijn fotografie bucketlist af te kunnen strepen!

Bron foto’s: Unsplash (onbewerkt)

Heb jij een (fotografie) bucketlist? Zo ja welke vier doelen staan op jou lijst?

Comments

  1. says

    Wat een leuk lijstje! Ik heb er eigenlijk nooit zo over nagedacht wat ik nog allemaal wil fotograferen, maar ik ben wel steeds meer bezig met fotografie. Een veld vol bloemen lijkt me fantastisch.

  2. says

    Allemaal weer leuke onderwerpen, vooral Notting hill daar zou ik ook graag eens heen willen. De maan fotograferen is lastig, het is mij helaas nog niet goed gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *