Fotografie bucketlist

Al een tijdje zit ik er over na denken om een fotografie bucketlist te maken. Niet eentje waarin ik schrijf dat ik uit een vliegtuig wil springen. (dit wil ik niet, haha). Nee, een lijst waarin ik al mijn dromen op fotografeer gebied opsom. In dit artikel laat ik jullie alvast 4 dingen zien die op mijn bucketlist staan. Deze lijst zal in het menu te vinden zijn onder het kopje fotografie. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte zodra ik iets uit deze lijst kan afstrepen.


♦ Een portret foto van iemand (leren) maken.

Iets wat ik al een hele lange tijd wil doen, maar niet durf is portret foto’s maken. Het lijkt mij heel lastig om iemand perfect op de foto te krijgen. Maar het is zeker iets wat ik wil leren.

Fotograferen op een bruiloft.

Of je nou fotografeert als hobby of voor je werk, ik denk dat iedereen die fotografeert zeker een keer in zijn leven een bruiloft reportage wilt maken. Het is een onvergetelijke ervaring, die je ooit mee gemaakt moet hebben. Of ik dit een keer mag gaan doen, weet ik niet. Maar dit mag zeker niet ontbreken in mijn bucketlist!

♦ Eten fotograferen.

Eten fotograferen is volgens mij een vak apart. Voor mijn blog lijkt het mij leuk om mij iets meer te verdiepen in het fotograferen van eten. Natuurlijk zou het ook heel leuk zijn, als ik ooit eten mag fotograferen voor een tijdschrift, maar of deze droom uit werkelijkheid wordt, weet ik niet.

Wilde dieren fotograferen.

Met wilde dieren bedoel ik niet de dieren in een dierentuin, maar echt in het wild. Of dit in Nederland kan? Geen idee, ik denk eigenlijk van niet. Maar een tripje naar een ander land is natuurlijk nooit verkeerd! Het lijkt mijn gewoon prachtig om zo’n dier is zijn vrije omgeving te zien. Natuurlijk kan je bij zo’n dier niet dichtbij komen. Maar met een grote zoomlens, kom je al een heel eind.

Bron foto’s: Unsplash (onbewerkt)

 

Heb jij een bucketlist? Zo ja welke 4 dingen staan op jou lijst?

Comments

  1. says

    Wat een leuk idee! Ik zou heel graag foto’s willen maken op een tropisch plekje, van het heldere blauwe water, dat lijkt me geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *