FUSE Communication AW17 Persdag

FUSE Communication AW17 Persdag

Vorige week donderdag mocht ik aanwezig zijn bij twee persdagen in Amsterdam, waaronder FUSE Communication. Ik besloot samen met Mariska naar Amsterdam te gaan en er een gezellige middag van te maken. Tijdens deze persdag konden we kennis maken met verschillende herfst/winter collecties van onder andere de merken, REPEAT cashmere, Addy van den Krommenacker, Timberland, Zalando, MADE.COM, TopVintage en GANT. In dit artikel laat ik doormiddel van (vele) foto’s, zien hoe de collecties er komende herfst en winter uit zal zien.

 

FUSE Communication AW17 PersdagFUSE Communication AW17 PersdagFUSE Communication AW17 PersdagBij binnenkomst vielen de bovenstaande twee jurken en jas van Addy van den Krommenacker gelijk op. Deze drie items staan in het teken van Jheronimus Bosch. Mocht je meer van deze collectie willen zien, neem dan een kijkje op de website van Addy van den Krommenacker.

 

FUSE Communication AW17 PersdagFUSE Communication AW17 PersdagOp de bovenste foto zie je de AW17 collectie van REPEAT cashmere. Alle truien en vesten uit deze collectie zien er zo fijn uit! De zwarte enkellaarsjes met print die je op de tweede foto ziet, vind ik zo leuk! Helaas weet ik niet van welk merk het is, maar dat ga ik nog proberen uit te zoeken! Want deze enkellaarsjes wil ik erg graag op mijn wishlist zetten.

 

FUSE Communication AW17 PersdagFUSE Communication AW17 PersdagHoe leuk is deze tas? Hoewel hij vrij simpel is, vind ik hem wel iets hebben! Helaas weet ik niet meer zeker van welk merk hij is, maar hij zal in ieder geval binnenkort te koop zijn bij de Zalando.

 

Het vogelkooi en cupcake tasje van het merk TopVintage, zien er zo leuk uit! Bij het vogelkooi tasje moet ik een beetje denken aan een bruiloft, waarschijnlijk vanwege de goud en creme kleuren. Zelf zou ik alleen niet weten hoe ik beide items moet combineren.

 

FUSE Communication AW17 PersdagFUSE Communication AW17 PersdagFUSE Communication AW17 PersdagFUSE Communication AW17 Persdag

Wat vind jij van deze herfst/winter collecties, zit er iets tussen wat je absoluut op je wishlist wilt zetten?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *