Kerst inspiratie op doen tijdens het Hema kerst event.

Hema kerst eventSamen met Mariska bracht ik afgelopen dinsdag een bezoek aan het HEMA kerst event, om alvast wat kerst inspiratie op te doen. We kwamen het hoofdkantoor van de HEMA binnen en we werden gelijk verwelkomt met een drankje en kerst muziek. Tijdens dit event kon je verschillende workshops bij wonen, zo kon je een workshop inpakken volgen, een workshop wijn proeven en had je de mogelijkheid om een notitieboekje of een kaas/brood plank te laten bedrukken. In het midden van de zaal stond een lange gedekte tafel, vol met wit, goud en groene details. Het zag er echt perfect uit! Ook stonden er verschillende kerstbomen vol met prachtige kerstballen en kerst hangers, in een boom hingen kaartjes waarin je je kerstwens voor iemand anders kon op schrijven. Erg leuk bedacht!
.
Aan het einde van van de avond ging ik vol inspiratie naar huis! Na het zien van alle prachtig versierde kerstbomen, weet ik het zeker, als ik een eigen kerstboom had zou deze helemaal in het goud zijn! Ook mijn gedekte tafel zal precies zou zijn als tijdens het event, want wauw wat zag dat er prachtig uit!

.

Comments

  1. says

    Ik heb genoten! En naar huis gegaan met een prachtige broodplank. Helaas niet workshop inpakken kunnen volgen. Had wel handig geweest gezien ik hier altijd in faal :D

  2. says

    Wat een leuk verslag! Lekker veel, prachtige foto’s heb je gemaakt van het event! Ik vond het echt heel leuk dat ik mee mocht. De inpakcursus was zeker geslaagd!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *