Herfst wishlist

herfst wishlist
De herfst is in volle gang, en dat is zo nu en dan goed aan het weer te merken. Het word kouder, vroeger donker, en ook de regen besluit steeds vaker zijn gezicht te laten zien. Dit weer is een perfect excuus om een herfst wishlist te maken. Want natuurlijk hebben we weer een hoop nieuwe kleding, interieur en beauty items nodig! Die jas van vorig jaar kan bijvoorbeeld echt niet meer, en die plaid? Ach, een derde of vierde plaid er bij kan nooit kwaad.. toch?!

.

herfst wishlist1. H&M €49,99 | 2. Kruidvat €2,99 | 3. Hema €15,- | 4. Lush €5,95 | 5. H&M €39,99 | 6. Primark €7,-

.

H&M Bikerjas

De afgelopen twee jaar droeg ik een grijs gemêleerde wollen jas met nep leren mouwen. Een super fijne jas die ik makkelijk nog een winter zou kunnen dragen, maar het nadeel aan deze jas is dat hij geen capuchon bevat. En stiekem is een nieuwe jas altijd leuk! De jas op mijn wishlist bevat trouwens helaas ook geen capuchon, maar toch heeft hij wel iets. Waarom hebben leuke jassen geen capuchon?

MUA Pouty Pink Matte en Peachy Ken Matte lipstick.

Deze twee beauty’s kwam ik tegen op de kruidvat website. De kleuren zijn redelijk voorzichtig, maar zelf hou ik niet zo van opvallende lipsticks. Bij andere vind ik het meestal prachtig, maar bij mij staat het gewoon niet. Ik ben nog niet bekend met de lipsticks van MUA, dus ik ben benieuwd of ze fijn zijn!

HEMA Gouden circusverlichting.

De Hema heeft altijd zulke leuke led verlichting. Dit jaar hebben ze voor kerst ook twee leuke circusverlichtingen, die helemaal in het teken van de kerst staan. Zo hebben ze een witte kerstboom en een gouden ster. Vooral de ster vind ik erg leuk! Deze staat namelijk het hele jaar door leuk in je woon of slaapkamer!

LUSH Mistletoe en Luxuray Lush Pud.

De twee Lush Bath Bombs die je op mijn herfst wishlist ziet staan, komen beide uit de nieuwe kerst collectie. De Luxury Lush Pud zat geloof ik ook in de kerstcollectie van vorig jaar, en de Mistletoe is nieuw. Ik ben super benieuwd naar deze twee Bath Bombs!

H&M Salopette.

Een zwarte of denim gekleurde salopette (tuinbroek) staat al erg lang op mijn wishlist. Alleen ben ik op zoek naar eentje met een verwassen look. Het lijkt mij ook erg leuk deze salopette te combineren met een geruite blouse, die ik dan om mijn middel knoop.

PRIMARK plaid.

Nu het wat kouder wordt is niets lekkerder dan met een warme zachte plaid op de bank Netflix kijken! De plaids van de Primark zijn altijd zo zacht, en voor 7 euro kan je hem natuurlijk niet laten liggen!

 

Wat staat er op jou herfst wishlist?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *