Favorieten instagram accounts

Als je Instagram gebruikt, dan zul je vast net als ik een hele lijst met favorieten hebben. Vandaag deel ik drie Instagram accounts die op mijn favorieten lijst staan. Alle drie zijn ze redelijk divers qua onderwerpen in hun feed, dat vind ik juist leuk aan een account! Als iemand steeds het zelfde plaatst word het al snel saai, vind ik. Nu moet ik zeggen dat mijn eigen Instagram nog niet echt divers is, haha. Maar daar werk ik nog aan.

.Laura komt uit Nederland, en zoals je aan haar account (lauravdw) kunt zien deelt ze graag foto’s van eten op Instagram. Zodra je haar feed ziet krijg je gelijk zin om zelf te gaan koken!
.Ember komt uit België en is 17 jaar. Op haar feed vind je zowel foto’s van haar interieur, haar outfit en reisfoto’s. Wat ik zo leuk aan haar account (Emberbrlz) vind is dat ze lichte foto’s met iets kleurrijke foto’s combineert.
.
Zosia komt ook uit België en is 24 jaar, ze is verslaafd aan lipstick en houd van fashion. Dit is ook terug te zien op haar blog. Zosiarome’s account volg ik al een lange tijd met veel plezier. Haar foto’s zijn zo prachtig licht, en haar stijl is leuk!

Wat is jouw favoriete Instagram account op dit moment?

Comments

 1. Maris says

  Wat veel leuke Instagrammers volg je zeg! Vind de feed van Ember heel mooi! Zelf heb ik niet echt een favoriet account, maar die van jou en Denise volg ik heel graag! Ik ga eens neuzen bij jouw volgers!
  liefs

 2. says

  Ik vind ze alle drie super mooi! Kende ze ook alle drie nog niet, dus dat is extra leuk. Ga ze gelijk opzoeken nu. :D Op dit moment heb ik geen favoriet account denk ik, maar ik vind reis accounts altijd wel heel erg tof om te volgen. :)

 3. says

  Je hebt echt prachtige accounts uitgelicht. Ik ben ze meteen gaan volgen. Eén van mijn favoriete accounts is die van lifestylebylinda. Ik kan sowieso zo jaloers zijn op perfecte Instagram feeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *