Last minute vaderdag cadeautip!

Aanstaande zondag is het vaderdag. Een dag dat je je vader extra in het zonnetje kan zetten. Maar wat koop je nou eigenlijk voor je vader? Een cadeau kopen voor een man is vaak toch net wat lastiger. Wij vrouwen vinden vaak alles leuk, mannen zijn daar iets kieskeuriger in. Vandaag heb ik 8 cadeautjes bij elkaar gezocht, waarvan ik denk dat een vader dat wel leuk zou vinden. De prijzen verschillen tussen de 5,95 en 39,-.

1. Hema – 10,- >> Met de zomervakantie in aantocht is het natuurlijk altijd leuk om een zonnebril cadeau te geven. Deze zonnebril beschikt over een 400 uv bescherming.
2. Bol.com – 39,- >> Met een Google Chromecast kan je vader o.a Netflix en Videoland kijken via de tv. Deze Chromecast is ook verkrijgbaar bij Media Markt.
3. Bol.com – 20,-  >> Met deze drie delige Blond Amsterdam servies en een ontbijtje op bed heeft jou vader een top vaderdag!
4. Xenos – 14,99 >> Is jou vader helemaal weg van Bbq’en? Dan is het boek BBQ van Steven Raichlen misschien een leuk cadeau voor hem. Zodat jou vader een top BBQ kop wordt!
5. Ah (online) – 10,90 >> Als jou vader veel onderweg is voor zijn werk en natuurlijk van koffie of tea houdt, is deze Rosti Mepal thermomok ideaal. Deze mok is ook verkrijgbaar bij de Blokker.
6. Lush – 5,95 >> De Superdad is een rustgevende bad bomb die ruikt naar guaiac-hout en rokerig sandelhout. Voor dit cadeau moet je natuurlijk wel een bad in huis hebben. Mocht je dat niet hebben, dan heeft Lush ook nog andere vaderdag cadeaus in hun vaderdag collectie.
7. Xenos – 14,99 >> Hoe leuk is deze notenkraker? Is een keer iets anders dan een standaard notenkraker. Deze staat stiekem ook best leuk als decoratie.
8. Rituals – 30, 80 >> Een giftbox vol met heerlijke douch producten is altijd een leuk cadeau! In deze Samuarai Collection zit een doucheschuim, deodorant, shampoo, bodyscrub en eau de parfum.

Wat ga jij je vader voor vaderdag geven?

Comments

 1. says

  Handig lijstje! Ik vergeet altijd dat het vaderdag is tot vlak voor het moment. Stiekem heb ik er niets mee, maarja mijn vader wel :’) Van dit lijstje zou het het bbq wel kunnen waarderen denk ik.

 2. says

  Wat een leuke ideeën! Die eerste zonnebril heb ik, ik wist niet dat ik een mannen zonnebril heb, hahah! Ik heb voor mijn vader Rituals gekocht, altijd een goed idee.

  • says

   Dankjewel!
   Grappig dat je dezelfde zonnebril hebt. Ik denk dat hij sowieso voor zowel mannen en vrouwen te dragen is. Ja inderdaad, Rituals is altijd een goed cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *