Persdag FUSE Communication

Persdag FUSE CommunicationAfgelopen donderdag mocht ik aanwezig zijn bij de persdag van FUSE Communication. Tijdens deze persdag kon je samen met andere pers en bloggers alvast een kijkje nemen in de SS17 collecties van verschillende merken. Zo zag ik de Zyanya Keizer jurk die Emma tijdens de finale van HNTM droeg, werd ik helemaal fan van de nieuwe collectie van GANT (helaas zijn GANT en mijn portemonnee geen vriendjes) en ontdekte ik dat we komende lente/zomer veel pastelkleurtjes en verschillende prints zullen zien.
.

In dit artikel geef ik jullie doormiddel van een aantal foto’s een kleine preview van de SS17 collecties van o.a REPEAT, GANT, Ray-Ban, PRADA, Zyanya Keizer, DJANGO,  Zalando en Timberland.

Persdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE Communication Persdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE Communication Persdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE CommunicationPersdag FUSE Communication

Ben jij wel eens bij een persdag geweest?

Comments

  1. says

    Zo te zien heb je het erg leuk gehad. Leuke foto’s. Ik was vorig jaar bij hun persdag. Ik ga vaker naar persdagen. Zo gezellig is het daar.

  2. says

    Wat gaaf dat je daar bij mocht zijn! Die Ray-ban zonnebrillen zijn mooi <3 Ik ben nog nooit op een persdag geweest, lijkt me wel super leuk :) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *