Persdag Maison PR

Persdag Maison PRTwee weken geleden mocht ik aanwezig zijn bij de persdag van Maison PR. Ik was nog nooit eerder bij hun persdag geweest, en ik was dus zeer benieuwd naar hun showroom en de merken die daar te vinden zouden zijn. De showroom zag er prachtig uit, grote ramen die zorgde voor veel licht, en alle merken stonden netjes uitgestalt op rekken en tafels. Tijdens deze persdag heb ik het horloge merk Christian Paul Sydney ontdekt, wauw wat heeft dit merk prachtige horloge’s! Verder zag ik een te leuke mini trolly van het merk Samsonite waarin je je make up kan bewaren, en een licht grijze rugzak van het merk Lou Lou die ik alvast op mijn SS17 wishlist ga zetten!
.
In dit artikel geef ik een kleine preview van onder andere de SS17 collectie van Christian Paul Sydney, by Lou Lou, Estée Lauder, Medavita, Fossil, Maruti, en Spijkers en Spijkers.

maisonpr_persdag_8

Comments

  1. says

    Leuk dat je ook voor het eerst naar een persdag ging! Bij mij was het donderdag ook zo, hihi. Leuk hé om eens mee te maken! Toffe foto’s heb je genomen :D Dat tasje met die oogjes is zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *