Prachtige fotografie accounts op Instagram

Sinds een kleine week heb ik een tweede Instagram account aangemaakt. Hier op plaats ik alleen maar fotografie gerelateerde foto’s. Ik heb er nooit echt opgelet maar fotografie blijkt best wel een ding te zijn op Instagram. (wat overigs niet zo raar is, want het is een foto app) Als je bewust zoekt kom je ontzettend veel prachtige Instagram accounts tegen vol met fotografie foto’s! Tegen dit soort accounts kan ik echt op kijken. Mijn fotografie is voor mij gevoel echt gemiddeld, het kan er mee door, maar het heeft ‘nog’ geen wauw factor. Ik hoop met de tijd te groeien! Vandaag deel ik drie accounts die ik absoluut wauw vindt!

 

Lottemanou.nl

Lotte Manou is een uit Den Haag komende fotograaf en blogger. Op haar Instagram feed zie je verschillende foto’s die samen een perfect geheel vormen. De ene keer plaats ze foto’s die ze maakte tijdens een shoot, en de andere keer post ze foto’s van plaatsen waar ze allemaal geweest is. De drie onderste foto’s in de afbeelding hierboven zijn mijn favoriet!

“Ik kijk op een bijzondere manier naar de wereld. Ik zie alles in beelden en focus mij van nature op aspecten als details, kleur, sfeer, licht en liefde. Hierdoor weet ik speciale momenten vast te leggen. – Lotte Manou”

 

Elienjansen

Elien Jansen is een uit Brussel komende fotograaf. Op haar Instagram kom je vooral veel shoot foto’s tegen. Maar als je wat verder door haar feed scrolt, vind je de mooiste reisfoto’s. Zes daarvan vind je terug op de afbeelding hierboven. De 1ste en 3de zijn mijn favoriet, de kleuren in de foto vind ik zo mooi!

 

Byjoséchan

José Chan is een 25 jarige fotograaf en blogger uit Den Haag. Op haar Instagram vind je onder andere prachtige foto’s van steden waar ze geweest is. (De foto’s van de witte/pastel gekleurde huisjes in Londen zijn mijn favoriet!) Maar ook deelt ze zo nu en dan foto’s van andere bloggers die zij gefotografeerd heeft.

Met mijn fotografie wil ik mensen een goed gevoel geven, hun zelfverzekerd laten voelen en inspireren. Ik probeer altijd het mooiste te vinden in mensen en dat vast te leggen. – José Chan

 

Volg jij fotografie accounts op Instagram? Zo ja welke is/zijn jou favoriet?

Comments

  1. says

    Jaaa, gotta love Instagram! Ik heb zelf laatst ook meer foto’s waar ik best een beetje trots op ben op mijn persoonlijke account gezet. En dat voelt goed, haha. Ik kan mij echt vermaken op Instagram. Ik volg veel Scandinavische bloggers als Kenza, Lisa Olsson en Janni Déler. Prachtige kiekjes staan er op hun accounts. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *