Pre-opening Primark Amsterdam

Primark AmsterdamWoensdagavond mocht ik aanwezig zijn bij de pre-opening van de nieuwe Primark in Amsterdam. Deze Primark telt maar liefst 7 verdiepingen en is daarmee de grootste Primark van Nederland. Tijdens deze avond heb ik onwijs veel foto’s gemaakt, zodat ik jullie de beste indruk kan geven van de nieuwste Primark en zijn collectie. Ik heb geprobeerd een kleine selectie te maken, maar kwam niet lager dan 25 foto’s, haha. Komende week zal er nog een tweede deel komen die in het teken zal staat van kerst.

.Primark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark Amsterdam Primark Amsterdam Primark Amsterdam Primark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark Amsterdam Primark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark Amsterdam Primark Amsterdam Primark Amsterdam Primark Amsterdam Primark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark AmsterdamPrimark Amsterdam
Naar welke Primark vestiging ga jij het liefst?

Comments

 1. says

  Oh, wow wat is ‘ie groot! Ik dacht dat ‘ie al eerder open ging, haha maar 1 december dus! Ik ga er snel kijken als ik er weer ben, ik ben echt blij dat hij in Amsterdam zit want Almere ga ik niet zo graag meer heen omdat het daar heel vaak druk is en ik denk juist dat het in Amsterdam wel meevalt omdat het inmiddels overal zit! Ze hebben echt superleuke dingen! Ik wil graag nog zo’n fluffy chillpyjama die ik tussen jouw foto’s zie, lijkt me heerlijk haha.
  liefs

 2. says

  Ik zie een heel aantal toffe items op de foto’s voorbij komen. Amsterdam is voor mij niet om de hoek dus ik denk niet dat ik deze nieuwe Primark binnenkort zal bezoeken. Ik ga meestal in Enschede even naar binnen als ik toch in de stad ben,

 3. says

  Alles hangt nog zo netjes!!! Lijkt me heerlijk om daar voor de opening alvast een kijkje te nemen haha :) Ik ga vaak naar de vestiging in Groningen want die is voor mij het dichtst in de buurt!

 4. says

  Leuke foto’s! Mooie winkel is het he! Ik was er ook maar heb je volgens mij helemaal niet gezien. Maar dat is niet raar is zo’n grote winkel haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *