Primark wishlist

Primark wishlist

Onlangs zat ik rond te kijken op de site van de Primark. Ik kwam zoveel leuks tegen, dat ik besloot een Primark wishlist te maken. Hoewel ik pas begin September weer een bezoek ga brengen aan de Primark, wilde ik toch alvast deze wishlist delen. En wie weet zit er ook  wat leuks voor jullie tussen!

ON SUNDAY’S we stay in bed trui.

Klinkt deze quote niet heerlijk?! Ik vind hem in ieder geval geweldig. Hoewel ik natuurlijk nooit een hele zondag in bed blijf liggen, haha. Ik kwam deze trui vorige week al tegen op de blog van Laura. En toen wist ik het meteen, die trui moet ik hebben! Hopelijk is hij ook in September nog te koop.

Koperen hangbord met knijpers.

Hoe leuk is dit hangbord! Je kunt er niet alleen kaartjes in hangen, maar ook poloraid foto’s, geschreven briefjes en kookrecepten (voor als je hem in de keuken hangt), zullen hier leuk bij staan.  En als je hem cadeau doet, is het superleuk om er allemaal kleine briefjes met lieve woorden aan te hangen.

Koper/goudkleurige kledinghangers, set van 5.

Een paar maanden terug kwam ik deze hangers tegen bij de Sostrene grene, maar ik twijfelde te veel en liet ze hangen. Toen ik ze van de week weer tegen kwam op de Primark site kreeg ik spijt. Logisch, want ze zien er superleuk uit! Je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken om een tijdschrift aan op te hangen, (ja echt, dat staat leuk!). Of  je hangt er je favoriete jurkje aan.

Deurhaken in hartvorm, set van 2.

Altijd als ik ga douchen ben ik op zoek naar een plekje waar ik mijn ochtendjas kwijt kan. Vaak leg ik hem in een open la, maar deze deurhaken zijn natuurlijk veel handiger! Je kunt ze ook in de keuken gebruiken om je theedoek aan op te hangen.

Perzikkleurige shoppinbag.

Al een poosje ben ik op zoek naar een nieuwe shoppingbag. Steeds als ik een leuke zie, zit er geen ritssluiting in. Ik heb geen idee of deze tas dat wel heeft, maar misschien dat ik voor die 12 euro er zelf een ritssluiting in kan maken?  (ook verkrijgbaar in het zwart)

Heb jij iets van de Primark op je ‘shop’ wishlist staan?

Comments

  1. says

    De tas vind ik wel echt gaaf! De nieuwe herfst collectie vind ik ook echt gaaf, ik zag al wat hangen in de primark. :) Blijft een fijne winkel.

  2. says

    Die hangers en dat koperen bord vind ik heel gaaf! Zo’n deurhaak is ook erg handig trouwens. Leuke dingen! Misschien dat ik dat bord met die knijpers wel ga halen. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *