Primark zomercollectie 2016

Primark zomercollectie 2016

Nog even en dan begint de zomer. Heerlijk genieten van het warme weer, veel (water) ijsjes eten, fietsen met een klein beetje wind in je rug, aan het strand liggen, en uren winkelen, kortom lekker genieten! Daar hoort natuurlijk wel een fijne en niet te warme outfit bij. Deze zomer heeft de Primark weer een hoop leuke items in hun zomercollectie zitten. In deze collectie vind je vooral veel maxi jurken, zonnebrillen, bikini’s, tassen, en sandalen.

Primark zomercollectie 2016 Primark zomercollectie 2016
De jurk en het haar accessoire op de eerste foto vind ik helemaal geweldig! Hoewel ik mij wel af vraag of de kleur van de jurk mij zou staan. Maar los van de kleur zou ik deze outfit zo kunnen dragen! Ook het jurkje op de derde foto ziet er zo leuk uit!

Primark zomercollectie 2016 Primark zomercollectie 2016

Normaal zou ik niet zo snel naar de zonnebrillen afdeling van de Primark gaan, geen idee waarom. Maar nu ik de zonnebrillen uit deze zomer collectie zie, denk ik dat ik de volgende keer toch maar is uitgebreid de zonnebrillen ga bekijken. Want wauw wat is de zonnebril op de tweede foto mooi!

Primark zomercollectie 2016 Primark zomercollectie 2016

Deze twee jurkjes vind ik zelf iets minder mooi. Maar ik denk dat de onderste jurk met een basic wit jurkje er onder er best leuk uit kan zien! Of net zoals op de foto, met een bikini er onder voor op het strand.

Primark zomercollectie 2016Primark zomercollectie 2016

Weer zulke mooie jurken! Zowel de witte jurk als de gekleurde jurk zou ik zo kunnen dragen. De zonnebril op de eerste foto vind ik ook erg tof, alleen zal zoiets niet echt bij mij staan.

Primark zomercollectie 2016Primark zomercollectie 2016

Wat vind jij van deze zomer collectie? En wat is jou favoriete (niet perse van deze collectie) outfit voor de zomer?

Comments

  1. says

    Sommige items zijn leuk! Ik ben alleen helaas niet zo’n jurkenmens, haha! Mijn favoriet? Ik denk toch het prachtige kleedje op de zevende foto! :-)
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *