REVIEW | Alu-Dibond wanddecoratie van Saal-Digital

Review Alu-Dibond wanddecoratie van Saal-Digital

Een poosje terug kreeg ik de kans een wanddecoratie van Saal Digital Nederland te reviewen. Superleuk natuurlijk! In dit artikel review ik in het kort mijn gekozen product.

Review Alu-Dibond wanddecoratie van Saal-Digital

WAT IK VAN HET ALU-DIBOND WANDDECORATIE VIND
Na dat ik het product uit zijn goed ingepakte verpakking haalde, was ik blij verrast. Wauw, wat een scherpte heeft dit wanddecoratie. Mijn foto is precies zoals ik hem had toegevoegd in de bewerk software van Saal Digital, alle kleuren en scherpte kloppen precies!

Zelf heb ik alleen ervaring met een fotoproduct op canvas. Als ik deze twee producten met elkaar vergelijk, gaat mijn voorkeur absoluut naar de Alu-Dibond versie. Vooral vanwege de scherpte. Het lijkt net alsof je de gedrukte foto bekijkt op je beeldscherm, zo scherp en zulke mooie zuivere kleuren! Je kan je Alu-Dibond wandproduct ook buiten ophangen, doordat hij waterbestendig is. Maar zelf vind ik dat een beetje zonde, bang dat er toch nog enkele vlekken op komen. Dus mijn wandproduct krijgt een mooi plekje in de hal!

CLOSE UP
Hier boven zie je een close up van het wandproduct, zoals je ziet is de foto haarscherp op het aluminium gedrukt. Ik heb er voor gekozen mijn foto zo min mogelijk te bewerken, zodat je alle krasjes en vlekjes die op de telefooncel zatten gewoon nog ziet. Dit maakt de foto toch net iets echter!

Review Alu-Dibond wanddecoratie van Saal-DigitalOPHANGSYSTEEM
Wanneer je een wanddecoratie bestelt kun je er voor kiezen hem te bestellen met of zonder ophangsysteem. Nu wil ik mijn product graag ophangen. Dus besloot ik te kiezen voor de Profiel ophanging. Met dit ophangsysteem krijgt je product een zwevende look, doordat het product  1 cm van je muur af hangt.

Wil je dat je product van een grotere afstand van de muur hangt? Dan kun je kiezen voor Afstandhouder, een nadeel is dat je aan de voorkant van je product vier schroefkoppen ziet, maar ergens vind ik dat ook wel iets hebben. Heb je liever dat je product recht tegen de muur hangt, dan kun je kiezen voor een Standaard ophanging. Bij beide ophangsystemen moet je opletten dat ze niet voor ieder formaat verkrijgbaar zijn.

Review Alu-Dibond wanddecoratie van Saal-DigitalZAL IK VAKER IETS BESTELLEN BIJ SAAL DIGITAL?
Ja! Ik ben namelijk zeer tevreden met de service en het product van Saal Digital. Doormiddel van software op hun website kun je heel gemakkelijk je (wand)product bewerken en bestellen. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden over de zending van je product. Mijn zending kwam na ongeveer een week binnen. En was netjes en stevig ingepakt, waardoor het product onbeschadigd aan kwam.

 

Wil jij ook graag een wanddecoratie aanschaffen? Als je de kortingscode SILVERYWAVES17 gebruikt, krijg je 20 euro korting op een wanddecoratie van minimum 39,95. Deze code is per persoon eenmalig geldig t/m 31 december 2017.

Dit artikel bevat een product dat ik ter review gekregen heb. Lees mijn disclaimer voor meer info.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *