Review + inspiratie Posters.nl

poster_inspiratie_2_

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Posters.nl, met de vraag of ik iets wilde uitzoeken in hun webshop. Dat wilde ik wel, want mijn kamer kon nog wel wat decoratie gebruiken!

Maar toen kwam het lastige, welke poster wilde ik aanschaffen? Ze hebben zoveel leuke posters op hun webshop! Na een poosje zoeken, kwam ik een aantal posters met quotes tegen. De ‘She believed she could so she did’ poster sprak mij erg aan, deze quote blijf ik zo mooi vinden!

WAT IK VAN DE POSTER + LIJST VIND. 
De poster ziet er zoals verwacht superleuk uit! Ik koos bewust voor een witte lijst, zodat de quote extra zou opvallen, en dat doet hij ook! Doordat de quote in een groot lettertype gedrukt is, valt hij zelfs met een drukke achtergrond nog goed op! De lijst is simpel, maar daar koos is ook bewust voor.

KWALITEIT POSTER + LIJST.
De kwaliteit van de poster is goed, de poster is gedrukt op stevig wit papier. Ook de lijst ziet er goed uit! Een klein nadeeltje aan de lijst is dat er geen passe partout bij zat. Maar met enige creativiteit maak je zo je eigen passe partout. (bij gebrek aan wit papier heb ik gekozen voor donut + beige/grijs papier als achtergrond. Maar de poster komt op wit papier het beste tot zijn recht!)

HET AANBOD OP POSTERS.NL
Op de webshop van Posters.nl heb je extreem veel keus uit verschillende posters. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Zoals Disney posters voor je kleine nichtje. Posters van verschillende landen, leuk voor als je van reizen houdt! En van verschillende artiesten. Hou je niet zo van posters? Geen punt, ze verkopen onder andere ook foto’s op canvas, fotobehang en muurstickers.

DE SERVICE VAN POSTERS.NL
Doordat de poster niet direct beschikbaar was, duurde het 2 weken voor dat ik mijn pakket binnen kreeg. Dit vond ik zelf  niet erg! Je werd via de mail netjes op de hoogte gehouden zodra het product weer leverbaar was en wanneer je pakket op de post ging. Helaas was de postbezorger iets wat onvoorzichtig met het pakket, en legde deze in de stromende regen zonder aan te bellen, waardoor ik hier pas uren later achter kwam. Bij het openen van het pakket, zag ik dat er lichte beschadigingen zatten aan de lijst, de poster was gelukkig niet beschadigd. Dit melde ik bij Posters.nl, en ze regelde direct een nieuwe lijst.

CONCLUSIE
De service van Posters.nl is top! Ga ik vaker iets bestellen op Posters.nl? Ik denk het wel! Tijdens het maken van dit artikel, heb ik nog eventjes rond gekeken op de webshop. En zag nog een aantal leuke illustratie posters van Londen.

 

Bronnen: Foto 1 en 3: Unsplash | Foto 2: Creativemarket | De posters in de fotolijsten: Posters.nl | Foto in de iMac: Silverywaves

Het product in dit artikel heb ik ter review gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Comments

  1. says

    Ziet er tof uit! Vooral ook met zo’n witte lijst inderdaad. Vind zelf alleen die donutjes wel iets minder, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *