Roze flamingo & gekleurde cactussen.

Dit artikel had ik eigenlijk al voor eerder ingeplant, maar door het warme weer had ik niet zo’n zin om achter mijn laptop te zitten. Waardoor ik helaas mijn blog een klein beetje verwaarloosde. Maar vanaf nu ga ik weer proberen wat actiever te zijn op mijn blog. In dit artikel laat ik een aantal producten zien die ik de afgelopen 2 a 2,5 maanden gekocht heb. Waaronder een te leuke roze flamingo lamp en een lijstje met gekleurde cactussen.

Roze flamingo

Deze te leuke lamp, kocht ik bij de Blokker. Ik had hem al op een aantal blogs voorbij zien komen en wilde hem ook graag kopen. Maar steeds als ik in de stad kwam, vergat ik hem. Toen ik hem eindelijk kocht, bleek hij ook nog eens afgeprijsd te zijn. Hoe leuk is dat! Van de week kwam ik precies dezelfde lamp tegen bij de Xenos, dus wanneer je hem nog wilt kopen en hij niet meer te koop is bij de Blokker, probeer dan eens te kijken bij de Xenos! Voor deze lamp betaalde ik als goed is € 5,-. (heb geen bonnetje meer)

Met dit palette ben ik zo blij! De kleuren zijn gewoon perfect, vind ik! Nu moet ik zeggen dat ik hem tot nu toe nog niet gebruikt heb, omdat ik hier eigenlijk nog een review over wilde schrijven. Maar doordat dit artikel vrij laat online komt, denk ik dat het weinig nut heeft hier nog een review over te schrijven? (omdat vele beauty bloggers hier al een fijne review over geschreven hebben.) Mocht je hier toch een review over willen zien, dan schrijf ik hem graag! Voor dit palette betaalde ik € 4,59 en is afkomstig uit de Light of Oriënt van Essence.

shoplog_essence

Bij de Light of Oriënt collectie van Essence zitten eigenlijk, vier kleurtje nagellak, maar deze twee vond ik het mooiste! De licht roze is perfect voor dit weer en de donker roze is perfect voor het najaar. Voor deze nagellakjes betaalde ik € 1,99 per stuk.

Ongeveer 7 jaar geleden kreeg ik van mijn moeder een iPod shuffle, een super fijn ding! Toch bleef hij de laatste 1,5 jaar in mijn kast liggen, hij was namelijk stuk. Op een of andere manier reageert hij niet meer op mijn laptop en er komt ook geen geluid uit, het oplaad lampje doet het nog wel. Eind juni besloot ik dat ik graag een nieuwe iPod shuffle wilde aanschaffen, zodat ik die kon gebruiken wanneer ik wilde gaan wandelen, of hardlopen. Op de site van Mediamarkt kwam ik deze beauty tegen. Samen met een blauwe, was deze gouden iPod goedkoper dan de rest. Geen idee waarom, maar ik was er natuurlijk wel blij mee, haha. Voor deze iPod betaalde ik € 49,-

gekleurde cactussen
Hoewel ik zelf totaal niet kan tekenen, heb ik een zwak voor illustraties, en dan vooral met waterverf. Ik vind dat er altijd zo mooi uit zien! Dit gekleurde cactussen lijstje kwam ik tegen bij de Primark. Ik geloof dat het lijstje € 8,- was. Aan de achterkant van dit lijstje zitten twee haakjes, waardoor je hem met een draadje of twee spijkers aan de muur kunt bevestigingen. Maar je kan hem ook gewoon op een kast tegen de muur zetten, met bijvoorbeeld een leuk wit (cactus) beeldje.

Dit te leuke & teken lampje kocht ik geloof ik 2 maanden geleden op de webshop Stradivarius. Ik had er nog nooit eerder iets bestelt, maar ik besloot een poging te wagen. Ze hebben zoveel leuks! Het fijne aan dit lampje is dat aan de achterkant een klepje zit waar je de batterijen in doet. Waardoor je geen last hebt van losse batterijen doosjes, die je moet weg werken in je interieur. Voor dit lampje betaalde ik € 6,-

Wat is jou favoriete aankoop die jij de afgelopen 2 maanden deed?

Comments

  1. says

    Wat een leuk spulletjes! Ik vind vooral dat lijstje met die cactussen zo leuk! Ik heb zelf ook een lijstje op mijn kamer hangen waar ik om de tijd een andere illustratie in stop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *