Silvery Waves

Het heeft eventjes geduurd, maar vandaag is Silverywaves.nl eindelijk online! Sommige kunnen mij kennen van mijn vorige blog. Na daar met veel plezier 3 jaar geblogt te hebben, vond ik dat het tijd was voor iets nieuws. Op Silverywaves zal ik vooral lifestyle en fotografie gerelateerde artikelen schrijven. Fotografie omdat ik het gewoon geweldig vind om te fotograferen. En lifestyle omdat dat op zich een best groot thema is, en je er vele kanten mee op kunt. Ook zit ik nog te twijfelen om er een nieuw thema bij te doen, maar wat voor thema dat is, laat ik nog even geheim!

Comments

  1. Sharon says

    He, fijn dat je weer terug bent! Je blog is echt supermooi geworden en ik hoop dat je er veel plezier aan zal hebben! <3 Ik vind het thema in ieder geval supermooi!

  2. says

    Ooh, wat is je blog mooi geworden! Ik ga je meteen even melden op mijn blog in een artikel voor een tag, dan kunnen anderen ook jouw blog direct bekijken en heb jij weer wat te schrijven voor een artikel! :-) Ik hoop dat je hier nog lang zult blijven enne… welkom back!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *