Søstrene Grene shoplog

Afgelopen vrijdag opende er een nieuwe Søstrene Grene in Den Bosch. Zelf ben ik nog nooit eerder bij een Søstrene Grene winkel geweest. Maar zo nu en dan zag ik er een shoplog over voorbij komen met leuke items. Ik besloot vrijdagmiddag langs te gaan en keek mij ogen uit. Wauw, wat een leuke winkel is dat! Zoveel leuks! Natuurlijk ben ik niet met lege handen de deur uit gegaan. Lees snel verder om te zien wat ik gekocht heb.

Bij de kaartenafdeling kwam ik zoveel leuke kaartjes tegen. Ik besloot het te houden op deze twee kaartjes. Maar wie weet neem ik de volgende keer er nog een paar mee.

Hoe schattig zijn deze potloden! Deze kon ik gewoon niet laten liggen!

Bij de cadeauverpakkingen kwam ik deze twee cadeaudoosjes tegen. Superleuk om een cadeautje in te doen! Van de eerste print hadden ze ook nog ronde dozen in verschillende maten. Ik zit er aan te denken om die binnenkort te gaan kopen.

Ben jij al eens bij een Sostrene Grene geweest? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *