Wat je kunt doen tijdens de herfstvakantie.

Wat je kunt doen tijdens de herfstvakantie.De meerderheid van het land had afgelopen week herfstvakantie. Komende maandag is het zuiden aan de beurt. Daarom leek het mijn leuk om nog een paar tips te geven, wat je kunt doen tijdens de herfstvakantie. Mocht je door werk of stage geen herfstvakantie hebben, deze tips zijn ook toe te passen op een weekend. Maak dan van je weekend een mini ‘herfst’vakantie, zodat je ’s maandags weer met een goed gevoel aan je werk/stage week kunt beginnen!
.

Wat je kunt doen tijdens de herfstvakantie.

♦ Bak alleen of met een vriendin een Halloween taart of Halloween koekjes. Hou je niet zo van Halloween? Bak dan iets uit de Heel Holland Bakt serie. Bijvoorbeeld de Chocolade & Sinaasappel Meringuetaart van Francis.
♦ Herfstvakanties zijn ideaal om uren films op netflix te kijken, natuurlijk wel met bak popcorn of ben en jerry’s! Femke laat op haar blog zien wat de 20 leukste netflix films zijn.
♦ Vele ijsbanen zijn sinds afgelopen maand open. Ga gezellig met vrienden een dagje schaatsen, en sluit de dag dan af met een kop warme chocolade melk met slagroom!
♦ Nu kun je eindelijk alle leuke DIY’s maken waar je door school steeds geen tijd voor had. Maak bijvoorbeeld net als Shifra een persoonlijke deurmat. Ook leuk om iemand cadeau te doen!
♦ Trek er op uit met je camera, ga bijvoorbeeld naar de duinen en je komt sowieso thuis met prachtige herfst foto’s!
♦ Vakanties zijn ook ideaal om een dagje te winkelen, maar let er wel op dat het extra druk kan zijn in de winkels. Hou je daar niet van? Kies er dan voor om in de ochtend of tijdens een koopavond te gaan winkelen.
♦ Geef je slaapkamer een ‘kleine’ make-over, verf je muren in een ander kleurtje, hang nieuwe lijstjes op of maak een eigen Grid Wall. Sija maakte hier een poosje geleden een DIY over.
♦ Koop de hele Lush leeg, want je hebt nu 9 dagen waarin je lekker uren in bad kunt liggen. Oke, daar zal je moeder of huisgenoot misschien niet zo blij mee zijn (je portemonnee ook niet), maar jij wel!

Had jij afgelopen week herfstvakantie of begint de jouwe komende maandag pas?

.

Bron afbeeldingen: Unsplash.com

Comments

  1. says

    Ik was rustig je artikeltje aan het lezen, sta ik er zelf ineens tussen haha! Wat leuk zeg!! Doe mij ook maar zo’n lekkere taart met chocolade en sinaasappel <3

  2. says

    Leuk lijstje! Ik heb helaas geen herfstvakantie maar na mijn tentamens wel 3 dagen vrij waarin in wat leuke dingen ga doen met vrienden en familie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *